Soorten gegevens die door Kaspersky Password Manager worden beschermd

U kunt verschillende soorten items toevoegen aan Kaspersky Password Manager en uw items ordenen door ze in mappen te plaatsen.

Accounts

Websites en 'Programma's'

Een website- of programma-account is de combinatie van een login en wachtwoord die nodig is om een gebruiker op een website of in een programma te authenticeren.

Voor websites bewaart Kaspersky Password Manager de volgende informatie in het item:

Voor programma's bewaart Kaspersky Password Manager de volgende informatie in het item:

Overige

Overige is een accounttype voor alle doeleinden. Hier kunt u elke belangrijke code of wachtwoord opslaan, bijvoorbeeld een wifi-wachtwoord of deurcode.

Bankpassen

U kunt nummers van bankpassen, andere gegevens, pincodes en nummers van de klantenservice van de creditcardmaatschappij toevoegen aan Kaspersky Password Manager.

Adressen

U kunt adressen, namen, e-mailadressen en telefoonnummers bewaren in items voor adressen.

Documenten

U kunt belangrijke documenten (bijvoorbeeld gescande paspoorten of identiteitskaarten en PDF-bestanden) bewaren in Kaspersky Password Manager om ze veilig te houden en altijd bij de hand te hebben. Gemakshalve kunt u een categorie toewijzen aan de documenten die u toevoegt.

Notities

U kunt notities gebruiken om alle soorten tekstuele informatie te bewaren.

Notities worden versleuteld en op dezelfde manier bewaard als andere soorten gegevens.

U kunt het klembord gebruiken om tekst te kopiëren en te plakken naar een webpagina of programma.